вторник, 22 октомври 2019 г.

Обновеният Baojun 530 представен в Китай

Не е тайна, че Baojun е марка на GM, предназначена за китайския пазар и явно след продажбите на Opel, сега американците хвърлят всички сили да засилят присъствието си в китайската република именно с нея. След като само тази година Baojun, представи четири нови и подобрени модели, сега  е готова и с фейслифт версията на кросоувъра Baojun 530
Освен външните промени, моделът разполага с изцяло нов интериор с 10.4-инчов, вертикален дисплей за новата мултимедийна система с гласов контрол, чрез който се управляват и функциите на климатичната инсталация. Пред водача пък място намира цифров, информационен панел.
Обновеният Baojun 530 ще се предлага с 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 147к.с., куплиран с механична или CVТ трансмисия задвижващи предните колела. Както до сега моделът ще бъде наличен във версии с 5 и 7 места, като при всички случаи задвижващи са само предните колела. Цените в Китай ще започват от 10 200 долара. За сега нищо не се споменава дали тези промени ще бъдат налични за Chevrolet Captiva и Wuling Almaz, които са клонинги на Baojun 530. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар