сряда, 28 март 2018 г.

Volkswagen Atlas Cross Sport показан като концепция в Ню-Йорк

На автосалона в Ню-Йорк, немците ще покажат, като концептуален модел, спортната версия на Volkswagen Atlas. Това може да се счита за предпроизводствена версия на моделът, който ще бъде пуснат в продажба на пазарите в САЩ, през следващата година. 
Volkswagen Atlas Cross Sport Concept, притежава значително по-спортна визия и е с намалени габарити. Интериорът също е подобаващ и е изцяло дигитализиран. той разполага с 12.3-инчов инструментален панел и 10.1-инчов тъч за управление на мултимедийната система с сензори за жестомимично управление. Управлението на климатичната инсталация и функциите на седалките също се управляват чрез тъч скрийн екран. 
Концепцията се задвижва от хибридна система с 3.6 литров, бензинов мотор снабден с два електромотора, чиято обща мощност възлиза на 355к.с., които ще се предават към четирите колела, чрез 8-степенна, автоматична трансмисия. Според информацията ускорението до 100км/ч от място става за 5.4 секунди, а максималната скорост е 209км/ч. Производителят съобщава още, че 41км. могат да бъдат изминати изцяло с помаща на зарадя съхранен в литиево.йонната батерия. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар