петък, 23 юни 2017 г.

Официални снимки на новото BMW X3

Преди броени минути от централата на марката бяха разпространени първите официални снимки на Новото BMW X3, чиято официална премиера пред журналисти ще се състои другата седмица в САЩ. Официално пред публика моделът ще дебютира по време на автосалона във Франкфурт, а продажбите ще започнат в края на годината. 
Новото поколение на Х3 е базирано върху изцяло нова платформа, благодарение на което общото тегло е понижено с цели 100кг. спрямо това на настоящият модел. Дизайна като цяло е еволюция на този, който сме свикнали да виждаме, а интериора е просторен и с повишен комфорт. Не трябва да очакваме някакви иновации относно техниката. 
Под капака място ще намират познатите 4 и 6-цилиндрови, турбо бензин и дизелови агрегати, чиято мощност ще бъде в диапазона между 150 и 360к.с. Предвидени са два хибридни варианта, както и удължена версия на модела със седем места, която ще бъде предназначена за пазарите в Китай. Малко след това, компанията е приготвила и изцяло електрическа модификация с мощност 306к.с., чиято автономност ще бъде 400км, а най-късно през 2019 година ще видими и М-версията, която се очаква да разполага с около 500к.с. 
За сега цени не се споменават, но при всички случаи, те ще са завишени с около 2-3%. Серийно обаче в оборудването ще бъдат налични редица системи и асистенти за подпомагане на водача, както и такива за активна и пасивна безопасност



.

Няма коментари:

Публикуване на коментар