събота, 18 март 2017 г.

Новите Volkswagen Polo и Touareg без маскировка

Броени месеци преди официалната премиера на шестото поколение на Volkswagen Polo, ние имаме възможност да видим модела без каквато и да е маскировка. \снимките са направени по време на тестове на модела в Южна Африка и ни дават ясна представа за това, как ще изглежда модела. Ясно е, че моделът ще бъде построен върху платформата използвана за Seat Ibiza, но най-вероятно ще се предлага и във версия с 3 врати. прави впечатление, че автомобилът е пораснал във всички посоки, а според очевидци габаритите се доближават до тези на четвъртото поколение на Volkswagen Golf. Това означава, че вътрешното пространство ще бъде повече от достатъчно, но благодарение на новата платформа общото тегло ще бъде по-ниско от това на настоящото поколение на модела, а разхода по-нисък. 
Характерно за марката моторната гама ще бъде богата, като премиера тук ще направи и новия 1.5 литров, TSI агрегат. на лице ще бъде и версия оборудвана с 2.0 литров турбо мотор и мощност над 200к.с. по отношение на интериора се очаква качеството на материалите да бъдат на по-високо ниво, а оборудването богато. Нова мултимедийна система и виртуалният кокпит ще бъдат налични за модела, а за подпомагане на шофирането ще се предлагат и редица асистенти познати от по-големите модели на компанията. 
Успоредно с новото поколение на Polo, по време на автосалона във Франкфурт, марката ще представи и новият  Volkswagen Touareg, който също можем да видим на една от снимките. За него знаем, че ще бъде построен върху платформата на Audi Q7 и за пръв път ще разполага с хибридна версия. вижда се, че дизайна е близък до този на концепцията T-Prime GTE и се надяваме интериора също да се доближава до този на концептуалният модел. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар