четвъртък, 5 ноември 2015 г.

Първи шпионски снимки на Bugatti Chirion

В края на лятото разбрахме, че в Лос Анджелис, пред подбрана публика е бил показан Наследника на Bugatti Veyron, чието име най-вероятно ще бъде Chirion. Днес, ние - простосмърните имаме възможност да видим папарашки снимки на тестов прототип на модела, чиято премиера е планувана за началото на следващата година, но скандалът с вредните емисии и наложените глоби от
близо 15 милиарда долара, които VAG ще трябва да плати, може да отложи премиерата на Bugatti Chirion за неопределено време. 
Според последната - непотвърдена информация, двигателят на който ще разчита новият суперкар ще бъде същият - 8.0 литров, W16-цилиндров от Bugati Veyron, но съчетан с електромотори, чиято обща мощност ще бъде около 1500к.с. Те ще бъдат достатъчни максималната скорост на автомобила да бъде близо 500км/ч или по-точно - 490км/ч. Дали те ще станат достижими предстои да разберем. Цената обаче със сигурност няма да бъде постижима за мнозина, но въпреки това няколко анонимни клиенти вече са платили 2.2 милиона долара.


Няма коментари:

Публикуване на коментар