понеделник, 1 юни 2015 г.

Toyota Land Cruiser 200 и Lexus LX570 с обстоен фейслифт за следващите 2-3 г.

До края на лятото Toyota ще покаже обновените версии на своите всъдеходи - Land Cruiser 200 и Lexus LX. За сега не се споменава дали и Land Cruiser 120 ще получи ново излъчване, но имайки предвид, че всички тези модели ще бъдат налични поне още 2-3 години на пазара, това е възможно да се случи. 
Флагмана на Toyota, чиято цена в момента стартира от над 70 000 евро полечава изцяло нова предна част, нови джанти и променени задни светлини. Промени се очакват и в интериора. Не се съобщава за промяна в механиката, но се очаква дизеловите агрегати да получат по-голяма мощност, като същевременно бъдат намалени емисиите на вредните вещество изхвърляни в атмосферата и разхода на гориво. 
Подобни са новостите и при Lexus LX. Той получава нови брони, предни светлини, нова по-агресивна радиаторна решетка и разбира се нов дизайн на алуминиевите джанти. От изображението става ясно, че и централната конзола в интериора е нова. Не се споменава за механични промени. Познатият V8-цилиндров, бензинов агрегат остава на служба, както и неговата компресорна версия за модификацията Supercharger
Официалната премиера на обновените версии ще се състои най-вероятно по време на автосалона в Токио, но до тогава се надяваме да разполагаме с официалните снимки, както и повече информация за моделите. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар