вторник, 19 април 2011 г.

Продажбите на новия Chevrolet Malibu стартират от началото на 2012г.





Късно снощи се състоя официалната премиера на Chevrolet Malibu 2012. Новия седан предлага на своите клиенти повече стил, съдържание, ефективност, функционалност и динамика от колкото своя предшественик, което би трябвало да привлече нови клиенти. Факта, че модела ще се предлага в над 100 държави говори, че би трябвало той да е съобразен с изискванията на клиентите из целия свят. Дизайна следва новите линии на марката, а въздушното съпротивление е едва 0.28, което е отличен резултат за този клас автомобили.
Първоначално моделът ще се предлага само с новия 4-цилиндров 2.5 литров, бензинов агрегат с директно впръскване на горивото и променливи фази на газоразпределението. Неговата мощност е 190к.с. и ще бъде куплиран серийно с 6-степенна автоматична трансмисия от ново поколение.
В интериора на очи се набива новата система MyLink снабдена с 7 инчов тъчскрийн дисплей, която позволява на водача множество приложения достъпни онлайн включително и управление на почти всички мобилни телефони от ново поколение и достъп до Интернет радио. Серийно ще се предлагат 10 въздушни възглавници, които ще се грижат за безопастността на пътниците. Система за предупреждаване на водача за напускане на пътното платно, камера за обратно виждане и системата On Star, която задейства SOS сигнал в случай на инцидент ще се предлагат серийно в модела.
Новото поколение на Malibu ще се предлага в три версии на оборудване: LS, LZ и LTZ. Цени за сега не се съобщават, но до тяхното обявяване има доста време, тъй като производството на новия седан ще стартира едва в началото на 2012г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар