четвъртък, 3 октомври 2024 г.

Nissan Serena с лек фейслифт и е-4Force технология за задвижване на четирите колела

 


Не е тайна, че Nissan Serena е един от най-популярните минивани на японския пазар и е известен със своят простор, комфорт и надеждност. Марката не възнамерява да губи своите пазарни позиции в този сегмент и обновява своят MPV модел, въпреки остарялата платформа която е налична вече в три поколения на модела. Със своите модерни технологии, стилен дизайн и отлична производителност, този автомобил предлага всичко, от което се нуждаете за комфортно и безопасно пътуване. 

Освен външните промени в предната част, моделът разполага и с подобрена хибридна e-Power система оборудвана с 3-цилиндровия, 1.4 литров бензинов мотор с мощност 98 к.с., които служи единствено като генератор за електромотора позициониран на предния мост с мощност 163 к.с. Обновеният хибриден модел вече може да бъде поръчан и със задвижване на четирите колела, като тази версия носи името е-4Force. Тя разполага с втори електромотор позициониран на задния мост и задвижващ съответно задните колела с мощност 68 к.с., който ще се включва само при нужда. Конвенционалната версия с 2.0 литровия, бензинов мотор с мощност 150 к.с. и CVT трансмисия остава в гамата на модела. 

Интериорът е без промяна, но получава по-добро оборудване и LCD огледало за задно виждане. Системата за автономно шофиране - ProPILOT 2.0 е с подобрени функции и позволява шофиране без ръце при скорост до 110 км/ч., а климатичната система вече може да бъде тризонова. Едно от най-големите предимства на Nissan Serena е неговото пространство и функционалност. Багажникът е изключително просторен и може да побере голямо количество багаж. Освен това, седалките могат да се сгъват и регулират по различни начини, което позволява лесно адаптиране на интериора според нуждите на пътниците, които получават множество USB портове. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар