сряда, 15 ноември 2023 г.

Новото поколение на Toyota Camry ще бъде представено в Лос Анджелис


Въпреки намаленото търсене на този тип автомобили, чест прави на японците, че не се отказват от своят емблематичен седан, поне на пазарите в Северна Америка. На предстоящият автосалон в Лос Анджелис, марката ще представи новото поколение на най-продаваният си модел на американския пазар, а именно - Toyota Camry. Реално обаче, това е силно модернизирана версия на настоящият модел, макар и това да не си личи след множеството направени промени по модела. 

По отношение на механиката все още няма точна информация но е потвърдено, че седанът ще се предлага само с хибридно задвижване. Това означава, че V6-цилиндровият агрегат ще отпадне от моторната гама, а наличието на хибридна технология ще увеличи базовата цена на модела, който в момента стартира от 26 500 долара. Не е потвърдена и версията със задвижване на четирите колела, но всички тези детайли ще станат ясни в края на седмицата, когато ще се състои официалната премиера на модела. 

Интериора на новата Toyota Camry, предлага съвсем нова обстановка с 7-инчов цифров инструментален панел и 8-инчова мултимедийна система. Серийно моделът ще се предлага с безключов достъп и старт, двузонов климатроник, поставка за безжично зареждане на телефони и разширен пакет от асистенти подпомагащи шофирането. По-високите нива на оборудване получават 12.3-инчов инструментариум и тъчскрийн дисплей със същият размер за инфотейнмънт системата, както и предни седалки с подгряване, амбиентно осветление и възможност за двуцветно оцветяване на купето. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар