петък, 17 юли 2020 г.

Обновената Toyota Camry, представена в САЩ

Един от най-добре продаваните седани в САЩ, получава незначителни козметични промени, по-богато оборудвани и обновена хибридна система. Външните промени в обновената Toyota Camry  могат да бъдат открити само при внимателно вглеждане, където откриваме разлики единствено в броните. Според информацията, моделът ще се предлага с нова цветова гама с възможност за двуцветно оцветяване на купето и променен дизайн на джантите.
В интериора по-лесно могат да бъдат открити разлики, като веднага забелязваме плаващият дисплей на инфотайнмънт системата с размери от 7 или 9-инча, който ако трябва да бъдем честни не е интегриран много успешно в цялостната картина. Оборудването е станало по-богато, като серийно вече ще бъдат налични задължителните за съвременните модели от този клас системи за предотвратяване на сблъсък, адаптивен автопилот, система за поддържане движението в пътната лента, сензор за обекти в сляпата зона на водача и т.н. 
Под капака място продължават да намират познатите 2.5 и 3.5 литрови, бензинови агрегати, които са модернизирани, а мощността им възлиза съответно на 206 и 306 к.с., които се предлагат серийно с 8-степенната, автоматична трансмисия. Задвижването на четирите колела остава, като опция за модела.  Хибридната версия е с модифицирана технология и мощност от 211к.с.

Няма коментари:

Публикуване на коментар