понеделник, 20 юли 2020 г.

BYD Song Plus наличен в Китай, от края на лятото

Китайската марка представя поредният си кросоувър модел, чието име е BYD Song Plus. Той ще е позициониран между моделите BYD Song Pro и BYD Tang, като ще предлага място за пет човека. Новият модел е построен върху платформата на BYD Tang, но ще се предлага както с конвенционално задвижване, така и с изцяло електрическо. 
Версията с ДВГ, разчита на бензиновият - 1.5 литров, турбо мотор с мощност 185к.с., куплиран с 7-степенна, двудискова трансмисия задвижваща предните колела. Електрическата версия е с идентична мощност, а според производителят автономията на модела ще възлиза на 505км. Предвижда се и хибридна версия със споменатият - 1.5 литров мотор и електоромотор, която ще може да изминава до 110 км. в изцяло електрически режим.
Интериора е модерен в типичният стил на марката, като предлага богато оборудване, цифров инструментален панел пред водача с няколко режима на работа, инфотайнмънт система с 12.8-инча, който може да се завърта на 90 градуса, амбиентно осветление, кожен салон, стъклен покрив и т.н. Продажбите на Song Plus в Китай, трябва да започнат през септември месец, като цените на бензиновата версия ще стартират от около 17 500 долара. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар