сряда, 15 ноември 2023 г.

Canoo American Bulldog представен като прототип за офроуд пикап


След старта на продажбите на Canoo - Livestyle Vehicle, сега марката представя и офроуд пикап версия на модела, която обаче за сега няма да бъде внедрена в производство поради липсата на производствени мощности. Въпреки това моделът представлява интерес със своят приключенски дух.

Интериорът също предлага по-груб дизайн изработен от издръжливи материали, а прозрачният преден панел е отпаднал за сметка на практичната пластмасова плоскост върху която могат да бъдат поставени и множество екипировки. Под нея е обособено багажно пространство с 322 литра обем. Кабината е двойна и предлага място за  5 човека с множество отделение за съхраняване на багаж. прави впечатление, че амбиентното осветление е отпаднало, но на разположение е пълноразмерен тъчскрийн дисплей за инфо-развлекателната системата.

За задвижване прототипа разчита на стандартно задвижване на четирите колела с мощност от 608 к.с. данни за тяговата батерия не се предоставят, но се споменава автономия от минимум 300 км. Двупосочното зареждане, както и наличието на контакти с напрежение от 110V, също намират своето място в Canoo American Bulldog. 


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар