четвъртък, 7 септември 2023 г.

Subaru Levorg Layback за сега само в Япония


Японската марка представя нова версия на своят комби модел Subaru Levorg, наречена Layback, която се отличава с увеличен клиренс, променен дизайн и офроуд бодикит. Subaru Levorg Layback ще заеме своето място между Subaru Crosstrek и Outback и ще бъде фокусирано повече към комфорта, от колкото към приключенските преживявания. Въпреки това, увеличеният с 5.5 см. просвет, би трябвало да гарантира завидни умения на модела извън пътя. 

За задвижване Levorg Layback ще разчита на 1.8 литровия, 4-цилиндров, турбо бензинов боксер с мощност 177 к.с., куплиран с CVT трансмисията Linetronic, която предава движението към четирите колела, чрез системата Symmetrical. 

В интериора промени няма. Той е идентичен с този на нормалната версия, но с малко по-добро серийно оборудване. Цифровият инструментален панел пред водача и 11.6-инчовият вертикално разположен дисплей за инфотайнмънт системата са налични още от серийното оборудване, както и най-новата версия на системата EyeSight снабдена с три камери включително ултраширокоъгълна монокулярната камера, която дава разширено зрително поле на системата разпознаваща пешеходци и велосипедисти. За модела се предлага и богат асортимент от аксесоари включително и пакетите STI, Prеmium Urban и Active Urban. За сега марката не споделя дали новата версия на Levorg ще бъде налична и с ляв волан. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар