четвъртък, 6 октомври 2022 г.

GMC представи обновеният Sierra HD

 След обновяването на Chevrolet Silverado HD, сега идва ред да видим и фейслифт версията на технически еднаквият - GMC Sierra HD. Визуалните промени са насочени предимно в предната част, където място намира изцяло нова радиаторна решетка, променен дизайн на фаровете и бронята. 

Предвижвайки се във вътрешността на товарният модел, виждаме изцяло нов и технологичен интериор с 12.3-инчов цифров инструментален панел пред водача и 13.4-инчова инфотайнмънт система с възможност за разделяне на образа и комбиниране на показанията от навигацията и озвучителната система. Централната конзола между седалките също е изцяло нова и предлага поставка за безжично зареждане на телефони, а качеството на материалите е безкомпромисно, особено при версиите Denali и Denali Ultimade. На борда място намира и разширеният пакет за асистенция на водача по време на движение, който разполага и със системата за предотвратяване на сблъсък при кръстосан трафик и движение на заден ход. Камерата за заден ход също е серийна за модела заедно с централното, цифрово огледало. 

По подобие на своят братовчед, обновеният Sierra HD има какво да покаже и под капака. Там място намира новата версия  6.6-литровият, V8-цилиндров турбодизел с мощност 477 к.с. Новият бензинов мотор със същият работен обем и мощност от 407 к.с., също намира своето място в моторната гама на модела. При всички случаи трансмисията е 10-степенна, автоматична предаваща движението към задните или четирите колела. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар