понеделник, 26 септември 2022 г.

Chevrolet Silverado HD с изцяло нова визия и интериор

 След обновяването на Chevrolet Silverado, сега марката представя и обновената версия на по-големият товарач в семейството - Chevrolet Silverado HD. Видимо промените са значителни и обхващат предимно предната част, която е станала изцяло нова. Дизайнерите все пак не са пренебрегнали и задната част, където има промяна в светлините. 

В интериора също има какво да се види, тъй като той е изцяло нов с по-качествени материали и подобрено оборудване. Като цяло той е много подобен с този на по-малкият член от семейството и разполага с 12.3-инчов цифров инструментален панел пред водача и широкоекранна, 13.4-инчова инфоразвлекателна система. На борда място намират редица асистенти подпомагащи шофирането, а по-луксозните версии разполагат с предни седалки с функция за обдухване. 

Под капака на обновеният Silverado HD, място намира новият 6.6 литров, V8-цилиндров, бензинов мотор с директно впръскване на горивото и мощност от 407 к.с. дизеловата версия със същият работен обем разполага с подобрен турбо компресор, който увеличава мощността до 477 к.с. и двата мотора са куплирани с 10-степенната, автоматична трансмисия. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар