четвъртък, 15 април 2021 г.

Seat Ibiza с фейслифт и изцяло нов интериор

Seat освежава своя емблематичен модел - Ibiza с нов, по-стилен външен вид и изцяло нов интериор. Компактният хеч получава серийни, предни и задни LED светлини и нов дизайн на броните и джантите. Цветовата гама е обогатена с два нови цвята, а надписа на модела вече е ръкописен. 



Голямата промяна е в интериора, който е изцяло нов. Пред водача място намира опционален, цифров инструментален панел, волана е с нов дизайн, а новата инфотайнмънт система с гласови команди разполага с плаващ, 8.2, 9.2 или дори 10.2-инчов дисплей. Материалите са изцяло нови с по-добро качество, а отворите на климатичната инсталация са кръгли. Налични за модели са някои нови асистенти подпомагащи шофирането, както и серийно предлаганият SOS бутон. 


Фейслифт версията на Seat Ibiza ще разчита на 3-цилиндровия, бензинов мотор с мощност 80к.с., както и неговата би-турбо версия с мощност от 95 и 110к.с. Серийно всички модификации са оборудвани с 6-степенна, механична трансмисия, като за на-мощната версия се предлага и 7-степенна, двудискова трансмисия. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар