сряда, 14 април 2021 г.

Kia Forte / Cerato / K3 с фейслифт

 Корейците освежават седана Kia Forte / Cerato / K3, като му придава значително по-елегантна външност. Пред нас са снимките на корейската версия, като до края на лятото на козметични промени ще бъдат подложени американската и китайската версия на модела. 


В интериора промените не са толкова съществени, но веднага става ясно, че сядате в модел за 2021 година. Пред водача намира място актуализиран инструментален панел, а по-скъпите версии разполагат с 10.2-инчов дисплей за инфотайнмънт системата и цифров инструментален панел със същият размер. Електрическата ръчна спирачка се предлага като стандарт заедно безключовият старт на мотора. Двуцветният интериор също прави добро впечатление. За първи път за модела е наличва и полуавтономна система за шофиране от 2-ро ниво.


За сега не се споменава за промени под капака, но най-вероятно такива няма да има или поне не фрапиращи. Това означава, че за задвижване ще е наличен познатият - 1.6 литров, агмосферен мотор с мощност 126к.с., както и неговата турбо версия с мощност 204к.с. Трансмисиите са CVT или 7-степенната, двудискова за по-мощната модификация. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар