неделя, 31 май 2020 г.

Honda Insight с леки подобрения за японския пазар

Едва, две години след представянето на Honda Insight, японците актуализират своя хибриден модел. Третото поколение на модела се сдобива с преработени брони, радиаторна решетка и още няколко дребни елементи от екстериора, които подобряват аеродинамиката. 
За задвижване моделът продължава да рачита на 1.5 литровия, 4-цилиндров мотор с мощност 109к.с. и електромотор с мощност 131к.с., който получава заряд от батерия с капацитет - 1.1кВтч. Серийно трансмисията е CVT, предаваща движението към предните колела.
Интериора също получава дребни промени, като се съобщава и за по-богато оборудване. Аудио системата е подобрена, а впечатление правят обновеният волан и новата графика на цифровият инструментален панел пред водача. Системата за предотвратяване на сблъсък е подобрена, а на лице ще бъде и пакет за подпомагане на шофирането, който  е разширен и с камера в предната част на автомобила с възможност за запис върху мемори карта и дори мобилен телефон. За сега тези промени ще бъдат достъпни само за японската версия на модела, но до края на годината актуализациите се очакват и в останалите версии, както и автономна система за шофиране от 3-то ниво. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар