понеделник, 4 май 2020 г.

Dongfeng Aeolus Yixuan се сдоби с повдигната комби версия наречена - GS

След Dongfeng Aeolus Yixuan, който бе представен миналата година, сега китайският концерн който притежава 13.7%, от акциите на PSA, представя нова версия на модела наречена GS. Новият модел може да се приеме, като комби версия на седана, тъй като и той споделя същата платформа, а именно тази от Peugeot 208 и неговите производни. Прави впечатление, че каросерията е взаимствана от Dongfeng AX7, но с дизайн съобразен с този на Aeolus Yixuan. 
За задвижване Aeolus Yixuan GS, разчита на 3 и 4-цилиндровите, турбо бензинови агрегати на PSA с мощност съответно от 125 и 150к.с., куплирани с механична или 7-степенна, двудискова трансмисия предаваща движението към предните колела. Електрически версии за сега не се предвиждат. 
Интериора е идентичен с този на седана и разполага с цифров инструментален панел пред водача, мултимедия с 10-инчов екран и контролен блог със сензорни бутони за климатичната инсталация. Впечатление прави, липсата на въртящият се клъстер за смяна на предавките, заменен от конвенционален лост. Срещу доплащане за модела ще бъдат налични: панорамен покрив, система от камери предлагаща  гледка около автомобила от 360 градуса и др. Продажбите на модела в Китай, започват от юни месец, като цените на базовата версия ще стартират от 11 700 долара. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар