сряда, 22 април 2020 г.

EVO Electric с цена от 19 900 евро в Италия

Италианската марка представи DR, първият си изцяло електрически модел под името EVO Electric. Новият бранд ще предлага само електрически задвижвани автомобили за в бъдеще, които ще се предлагат в Европа. Моделът е базиран на китайският JAC SOL E20X, но разполага с леко променен дизайн, който би трябвало да се хареса на европейските клиенти. 
За задвижване EVO Electric, разчита на електромотор с мощност 116к.с., който черпи енергия от батерия с капацитет 40кВтч., която би трябвало да осигури пробег от около 300км. Според информацията, максималната скорост на електрическият кросоувър е ограничена на 130км/ч., а времето за ускорение от 0 до 100км/ч, възлиза на 12 секунди. Времето за зареждане на батерията до 80%, от бързозарядна станция е около 40 минути, но в домашни условия този процес може да отнеме над 8 часа.
Интериора предлага всичко необходимо и за най-взискателните клиенти. Материалите са с добро качество, а серийно на борда ще намират неща като: климатроник, мултимедия с 8-инчов дисплей, системи от камери с обзор 360 градуса, мултифункционален волан, салон от еко кожа, ел. люк на тавана, система за подпомагане при потегляне на наклон, аларма, безключов достъп и старт, пълен ел. пакет и др. Всичко това получавате за 29 900 евро, а в Италия след държавните субсидии цената се снижава до 19 900 евро, колкото струва добре оборудвана Skoda Citigo iV

Няма коментари:

Публикуване на коментар