понеделник, 25 ноември 2019 г.

Volkswagen Viloran е поредния модел на марката за китайския пазар

В Китай, немската марка представи ексклузивен - MPV модел под името Viloran, който е проектиран специално за пазара в републиката. Базиран на MQB платформата - Viloran, предлага място за 7 човека в конфигурация 2+2+3, като същевременно разполага с предостатъчно място за багаж. Това не е изненада, като се има предвид дължината от 5.3 метра и междуосието - от 3.18 метра. При евентуален пазарен успех, какъвто най-вероятно ще има, конкурентите от Щутгарт, може само да съжаляват, че прекратиха развитието на Mercedes R-class

Към момента информацията за Volkswagen Viloran е оскъдна, но става ясно, че един от агрегатите, които ще намират място под предния капак е 2.0 литровия, бензинов, TSI, във версия на мощност от 220к.с., куплиран с 7-степенна, DSG трансмисия. Серийно задвижващи ще са предните колела, но най-вероятно ще се предлага и версия - 4Motion. Снимки на интериора също липсват, но там се очаква изискана и луксозна обстановка, напълно подходяща за бизнес клиентите, чиито таргет са за модела.
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Според официалната информация, луксозният MPV модел се задвижва от 2.0 литров, TSI агрегат достъпен във версии на мощност от 186 и 220к.с., куплирани с 7-степенната, DSG трансмисия задвижваща предните колела. Габаритите на модела са както следва: дължина - 5.35, ширина - 1.98 и височина - 1.78 метра. Междуосието е 3.18 метра, а багажното пространство възлиза на 436 литра, въпреки третия ред седалки.
Серийното оборудване включва: цифров инструментален панел, инфотайнмънт система, тризонова климатична инсталация със сензорни бутони, матрични фарове, адаптивен автопилот и редица системи за подпомагане на шофирането. Цените на VW Viloran, стартират от 49 500 долара.





Няма коментари:

Публикуване на коментар