събота, 2 ноември 2019 г.

Второто поколение на Subaru Levorg, представено като прототип в Токио

Новото поколение на Subaru Levorg, явно вече е готово и е въпрос на време, то да бъде представено официално. По време на автосалона в Токио, марката представи предпроизводствена версия на модела, която ни дава ясна представа, какво да очакваме от бъдещото комби. Дизайна е еволюция на този, който познаваме, но с много по-агресивни линии и се доближава до този на концепцията Subaru Viziv Tourer Concept, която бе представена миналата година. 
Новото поколение на модела ще бъде позиционирано на платформата от Subaru Ascent и стандартно ще се задвижва от новия - 1.8 литров, бензинов, 4-цилиндров боксер с директно впръскване на горивото и принудително пълнене на цилиндрите. Трансмисиите ще са механични или CVT, а задвижването на четирите колела ще се предлага серийно за модела. Очаква се да бъдат налични ново поколение на системата EyeSight с обхват от 360 градуса оборудвана с нова камера и четири радарни сензора, монтирани в предната и задната част на автомобила. Те на свой ред ще засичат автомобил в кривата на завоя и ще подават информация на системата за предотвратяване на сблъсък, като по този начин ще се доведе до минимални условия на инцидент. Също така ще бъде налична и полуавтономна система за шофиране, а при случаи на инцидент системата изпраща SOS сигнал на спасителните служби. 
За момента не разполагаме със изображения на интериора, н там не се очакват фрапиращи изненади. Новото поколение на Levorg ще бъде представено на пазара в Япония, от средата на следващата година, като модел за 2021 година. В САЩ и останалите пазари, то ще бъде достъпно малко по-късно. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар