сряда, 31 юли 2019 г.

Subaru Levorg губи турбо агрегатите си в Европа

За съжаление от този месец в Европа, ще бъде налична само специално разработената атмосферна версия на Subaru levorg. Това се налага поради влизането в сила на новите Еuro6d, екологични норми за двигателите с вътрешно горене, които явно не могат да бъдат покрити от турбо моторите на Subaru. Все още не е ясно дали тази мярка ще бъде приложена и в останалите модели на марката предлагани на стария континент, но това ще разберем в най-скоро време. 
Липсата на турбо компресор е довела и до леки промени в дизайна на модела, като най-очевидна е липсата на характерния отвор за въздух на предния капак. В интериора промени няма, ако изключим новата мултимедийна система с 7-инчов дисплей, която ще се предлага серийно за модела. 
За задвижване европейската версия на Levorg, разчита на 2.0 литровия, атмосферен мотор с мощност 150к.с. при 198/Nm, куплиран с CVT трансмисия предаваща движението към четирите колела. Според информацията средния разход на гориво е 7.3л/100км, което е с близо половин литър повече от разхода на версията с 1.6 литровя, турбо мотор с неговите 170к.с. Добрата новина е, че базовата цена на Subaru Levorg е понижена с 4% . 

Няма коментари:

Публикуване на коментар