сряда, 29 ноември 2017 г.

Subaru Ascent представен в Лос Анджелис

Производствената версия на концептуалният Subaru Ascent, бе представена преди часове в Лос Анджелис. Марката отново ще се пробва в сегмента на пълноразмерните SUV модели, след провала с Tribeca. Дизайна е близък до този на концептуалният модел, но същевременно и значително променен. Новият SUV предлага място за 8 човека и разполага с изключително гъвкав интериор. Серийното оборудване включва неща като: тризонов климатроник, мултимедия с 6.5-инчов дисплей, система за подпомагане при потегляне на наклон, система за предотвратяване на удар, асистент за поддържане лентата на движение, пълен ел. пакет и др. 
Под капака място намира изцяло нов, 2.4 литров боксер с турбо компресор и директно впръскване на горивото, чиято мощност е 260к.с. серийно той ще бъде куплиран с CVT трансмисия задвижваща четирите колела. 
Както става ясно този модел ще се предлага изключително и само в САЩ, където и ще се произвежда, а цените ще започват от около 30 000 долара. Продажбите ще започнат от лятото на 2018 година. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар