вторник, 5 ноември 2019 г.

Официални снимки на Daihatsu Rocky 2020 и Toyota Raize

По време на автосалона в Токио, видяхме предпроизводствената версия на Daihatsu Rocky, за която стана ясно, че ще се предлага и с емблемите на Toyota. Ето, че днес се състоя официалната премиера на модела, както и този на Toyota, чието име е - Raize. Двата модела се идентични, но Toyota Raize, разполага с малко по-агресивен дизайн и първоначално ще се предлага само в страната на изгряващото слънце. Както знаем този модел  е позициониран на новата - DNGA платформа на Daihatsu, чиято премиера, бе в модела - Daihatsu Tanto. Потвърдено е, че до края на следващата година ще видим и версията с емблемите на Perodua. 
С дължина от 3.95 и ширина- 1.69 метра, моделът предлага достатъчно място за пет човека и багажно пространство от 369 литра. Серийно моделът ще се предлага с  пълен ел. пакет, климатик, безключов старт и достъп на автомобила, но мултимедията с 9-инчов дисплей, както и цифровия, 7-инчов инструментален панел пред водача ще са налични само за по-високите нива на оборудване. 
Под капака място ще намира 3-цилиндров, турбо бензинов мотор с мощност 98к.с., куплиран с CVT трансмисия задвижваща предните или четирите колела, чието процетно съотношение ще се разпределя в зависимост от режима. Според информацията разхода на гориво ще бъде малко над 5л/100км. в режим 4WD. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар