вторник, 5 ноември 2019 г.

Nissan представи обновените NV300 и NV400

След обновяването на Renault Master и Trafic, сега идва ред да видим и обновените Nissan NV 400 и Nissan NV 300. За разлика от френските модели, тези на Nissan, не са претърпели значителни външни промени. По-големият NV 400, получава нова радиаторна решетка, докато  NV 300, остава без промени. 
Подобно на Renault, японските версии получават новия - 2.0 литров, турбо дизел във версии на мощност от 145 и 170к.с., които ще могат да бъдат куплирани и с роботизирана, 6-степенна трансмисия. Актуализираната версия на 2.3 литровия, дизел ще се предлага само за NV 400, във версии на мощност от 130, 150 и 180к.с., които също могат да се куплират при желание с роботизираната трансмисия. 
За съжаление не разполагаме със снимки на интериора, но най-вероятно, той няма да се различава от този на Renault. Съобщава се за по-богато оборудване, като вече на борда ще бъдат налични системите за подържане движението в пътното лента, сензор за обекти в сляпата зона на водача, камера за заден ход, мултимедия и адаптивен автопилот съчетан със система за предотвратяване на сблъсък. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар