сряда, 4 юли 2018 г.

Аudi разкри интериора на предстоящият изцяло електрически SUV

Малко преди да бъде представен официално, базираният на Audi Q8, напълно електрически SUV, чието име ще бъде "e-tron", марката разсекрати изцяло интериора на модела. Той е в познатият стил на марката, но се различава коренно от този на своя донор. Най-голямата новост е наличието на 7-инчови, OLED дисплей монтирани в предните врати, които са свързани директно със страничните камери заместващи стандартинте огледала. Това означава, че на вниманието на водача ще бъдат налични цели пет дисплея заедно с тези на информационния панел пред водача, инфотайнмънт системата и командният център за климатичната инсталация. 
Друга новост е лостът на скоростната кутия, който всъщност е неподвижен и има функцията и на поставка, а смяната на посоките и режимите на движение се извършва с помощта на вградени бутони. Този подход най-вероятно ще бъде приложен и фейслифт версиите на луксозните модели на марката, но не по-рано от 3-4 години. Амбиетното осветление също е от нов тип и ще характеризира хай-тек обстановката в купето.
Като цяло се съобщава, че пространството в интериора е предостатъчно благодарение на почти 3 метровото междуосие, като мястото за багаж ще бъде над 600л. Голямо внимание е отделено  и на шумоизолацията, която според производителя елиминира изцяло външните шумове при движение до 90км/ч. Официалната премиера пред публика на Audi e-tron ще се състой през август месец. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар