четвъртък, 21 юни 2018 г.

Mazda Familia Van 2019 представено в Япония

В Япония, Mazda представи новото поколение на своя товарен модел наречен "Familia van", предназначен за хората с малък или среден бизнес, като все още не е потвърдено наличието и на версия с емблемите на Nissan (Nissan NV 150). Моделът е базиран на Toyota ProBox и се различава единство по емблемите.
За задвижване Mazda Familia Van ще разчита на 1.5 литров, бензинов агрегат с мощност 109к.с., куплиран с CVT трансмисия задвижваща предните или четирите колела. Според производитела разхода на гориво е малко около 4.5л/100км, като с един литър ще могат да бъдат изминати 19.6км. В по-късен етап се очаква и задължителната хибридна версия.
Оборудването не е богато, но напълно задоволява нуждите на клиентите дори и при по-дълъг пробег. Климатичната система и пълният ел. пакет присъстват и в най-слабото ниво на оборудване. Компромиси с безопастността не са правени. Налице са системата за предотвратяване на сблъсък, система за предупреждение при напускане лентата на движение, автоматично превключване от дълги на къси светлини и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар