сряда, 28 март 2018 г.

Maserati Levante Trofeo е новото оръжие на италианците

Не е тайна, че Maserati Levante не можа да оправдае очакванията на своите създатели не зависимо от причините. Италианците обаче нямат намерение да пренебрегнат вложените средства и хвърлят всички усилия да привлекат подобаващо внимание към своето творение. 
Преди броени минути в Ню-Йорк, бе представена версията "Trofeo", която ще има за цел да изправи модела директно срещу турбо версията на Porsche Cayenne. За целта под предния капак място намира 3.8 литров, V8-цилиндров, би-турбо мотор с мощност 590к.с., произведен от Ferrari. Според информацията тази версия ускорява до 100км/ч от място за 3.9 секунди, а максималната скорост възлиза на 300км/ч. Задвижването естествено се осъществява чрез четирите колела, а масите върху двете оси е разпределена 50:50. Моделът разполага със система подпомагаща старта и е първият, който притежава интелигентната система за шофиране наречена IVC, която не коригира, а педотвратява нежеланите проблеми по време на по-рискови маневри с висока скорост. 
Интериорът е спортно ориентиран и изработен от най-висококачествени материали, които имат за цел да тушират архаичното излъчване. Финален щрих има и озвучителната система доставяна от Bowers&Wilkins с мощност 1280W и 17 високоговорителя. Цени не се споменават, а това е важен детайл за успеха на тази версия. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар