понеделник, 15 юни 2020 г.

Фейслифт за Seat Ateca

В средата на своя жизнен цикъл испанският кросоувър получава планираният си фейслифт, който трябва да придаде по-модерен вид на модела и да зарази пазарните му позиции. Външните промени се характеризират с изцяло нова предна част, където впечатление прави новата радиаторната решетка налагаща се и в останалите модели на марката. изцяло нови са и предните светлини, а бронята е с по-спортно ориентиран дизайн. В задната си част, компактният кросоувър също получава промени, но те са по-скоро стилистични. 
Интериора на обновената Ateca, се откроява с цифров инструментален панел пред водача с 10.2-инчов дисплей, както и с новата мултимедийна система, чиито екрани ще са с големина от 8.2 и 9.2-инча в зависимост от версията. Волана е с нов дизайн, а панелите на вратите и таблото са от нови материали приятно за допир. 
Под капака място намират 3 и 4-цилиндровите бензин и дизелови агрегати с работен обем от 1.0, 1.5, 1.6 и 2.0 литра, чиято мощност варира от 110 до 187к.с. Серийно повечето версии ще бъдат куплирани с 6-степенна, механична трансмисия, а срещу доплащане ще бъде налична и 7-степенната, DSG и системата за задвижване на четирите колела - 4Drive. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар