четвъртък, 3 януари 2019 г.

Jetour X90 е флагманът на китайската марка

Първата премиера за тази година идва от Китай и по-точно, от луксозното подразделение на Chery. Това е третият модел на марката чието име е Jetour X90. С дължина от 4.84 метра, луксозният SUV, предлага предостатъчно място за пет човека, а срещу доплащане бъдещите клиенти ще могат да поръчат и трети ред седалки, но при тази комбинация вторият ред е само с две кресла. Така или иначе ще могат да се разположат удобно седем човека в комбинация 4+3. 
Оборудването включва неща като: виртуален кокпит, 6 въздушни възглавници, мултимедия с 9-инчов екран, комплект камери включително и функцията "орлово око", адаптивен автопилот, климатроник, пълен ел. пакет, система за автоматично паркиране и др. 
За задвижване Jetour X90, разчита на 1.5 литров, турбо бензинов агрегат с мощност 149к.с., куплиран серийно с 6-степенна, механична трансмисия. Срещу доплащане ще бъде налична и 8-степенна, автоматична трансмисия, а в по-късен етап се очаква и по-мощен, 1.6 литров мотор с 7-степенна, роботизирана трансмисия. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар