четвъртък, 12 октомври 2017 г.

Mahindra KUV 100 с фейслифт, по-богато оборудване и увеличена цена

От този месец в Индия, започват продажбите на обновената Mahindra KUV 100, която се радва на голяма популярност в страната. Представен на шега през 2015 година, тази смесица между кросоувър и компактен хеч е предпочетена от 42 000 клиента. 
Шест местният модел получава леки козметични промени, които правят модела по-привлекателен и за по-младите клиенти на марката. съобщава се и за промени по окачването, но относно агрегатите промяна няма. моделът ще продължава да се задвижва от 3-цилиндровите, бензин и дизелови агрегати с работен обем от 1.2 литра и мощност съответно от 83 и 78к.с., куплирани с 5-степенна, механична трансмисия. автоматичната трансмисия все още не е налична за модела, но марката обмисля напълно електрическа версия, която най-вероятно ще бъде представена до края на 2019 година.  
В серийното оборудване влизат неща като: климатроник, две въздушни възглавници, ел пакет, озвучителна система, тонирани сктъкла и др. цените в Индия ще започват от 439 000 рупии, което е с близо 10%, повече от това, което марката искаше за досегашният модел. Експорт все още не се предвижда. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар