събота, 18 юли 2015 г.

Roewe 360 наличен в Китай от август месец

От следващия месец в Китай, започват продажбите на новия седан на марката наречен Roewe 360. Той ще замести остарелият вече модел 350 и ще продължава да е насочен за младите семейства в китайската република. С дължина от - 4.6м и ширина - 1.8м, моделът ще предлага достатъчно място за 5 човека.
 Под предния капак място намират бензиновите 1.4 и 1.5 литрови агрегати, като по-малолитражният е с принудително пълнене на цилиндрите и мощност 150к.с. и идва от GM. Атмосферният агрегат се задоволява с 109к.с.,  Серийно всички версии ще се предлагат с 6-степенна, механична трансмисия. Срещу доплащане за версията с турбо компресор може да се поръча новата двудискова, 7-степенна трансмисия, която също идва директно от GM.
 Цените на базовата версия ще започват от около 80 000 юана, което е равно на приблизително 11 500 евро. При положение, че оборудването е на достатъчно високо ниво и не липсва почти нищо, това ще бъде една от примамливите оферти в Китай. За сега не се споменава дали марката предвижда експорт. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар