понеделник, 20 май 2024 г.

AITO M7 с леки козметични промени две години след своята премиера

 

Представен преди две години, хибридният SUV с удължен обхват AITO M7, получава известни актуализация на външния вид. Промените са предимно в предната част, където наблюдаваме светеща емблема и нова броня със затворен дизайн с цел подобряване на аеродинамиката на модела. Продажбите на обновената версия в Китай ще започнат от следващия месец, като цените на базовата версия с 5 места ще стартират от 41 200 долара. 

Въпреки, че се съобщава и за промени в интериора, то там видими промени не се забелязват. Съобщава се за наличието на екрани с по-добра резолюция и подобрена графика и модернизирана система за автономно шофиране, чиито лидар е с разширен обхват. Както до сега моделът ще се предлага във версия с 5 или 6 места.

За задвижване обновената версия на EREV хибридна технология с 1.5 литров, бензинов мотор служещ за генератор на батерията, която захранва електромотор позициониран на задния мост с мощност 272 к.с. Версията със задвижване на четирите колела разполага с допълнителен електромотор с мощност 177 к.с., задвижващ предните колела само когато е необходимо. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар