понеделник, 6 февруари 2023 г.

Планиран фейслифт за Volkswagen Tharu

 Предлаганият предимно в Китай кросоувър - Volkswagen Tharu е подложен на обстоен фейслифт с по-атлетична визия, нов дизайн на броните и двуредови фарове свързани със светеща лента помежду си (за по-скъпите версии). Погледната отзад, обновената версия се откроява с нови светлини по цялата ширина. 
Интериорът е с изцяло нов дизайн и плаващ тъчскрийн дисплей за медийната система, чиито размер вече възлиза на 12-инча. Странно е решението на марката да предложи сензорни бутони на волана, които по-всичко личи, че ще бъдат премахнати от моделите предлагани в Европа и САЩ, но явно в Китай, тази технология допада повече на местните клиенти. Управлението на климатичната инсталация също е със сензорна технология.
Под капака също има какво ново да се види. Там място намира 1.5 литров, TSI мотор за базовата версия с мощност 160 к.с., съчетан с 7-степенна, роботизирана трансмисия. По-нагоре в гамата място намира 2.0 литров, TSI агрегат с мощност 186 к.с., куплиран с 7-степенна, двудискова трансмисия и задвижване на четирите колела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар