понеделник, 29 август 2022 г.

Dayun Group представя премиум марка с името Yuanhang

 Китайският производител "Dayun Automobile Group", известна със своите тежкотоварни машини и евтини автомобили, сега представя нов бранд за премиум електрически автомобили наречен Yanhang. Амбициите на марката са да произвежда между 300 и 600 000 автомобила годишно с ценови диапазон между 43 и 87 000 долара. 

На провеждащият се в момента автосалон в Чънду, новата марка представи цели четири модела - два седана (Y6, Y7)и два SUV (H8,H9), които са готови за серийно производство.  Всичките са изградени върху изработената с помоща на Bosch, Alibaba и Huawei, модулна платформа наречена Beyond the Horizon of Drive (BHD), която разполага с 800 волтова система за зареждане на тяговата батерия, което позволява зареждането с енергия необходима за изминаването на 300 км. в рамките на едва 10 минути. 


Според информацията най-скъпите версии ще разполагат с автономия до 1000 км., а мощността им ще достига 680 к.с. Платформата позволява внедряването на пневматично окачване, наличието на един или два електромотора и електроника с 5G свързаност. 

Моделите на новата премиум марка ще предлагат завидно оборудване и технологични интериори с дисплеи, чиито размери варират между 12 и 17.4-инча, сензорни бутони, висококачествени кожени облицовки, озвучителна система с 19 високоговорителя и т.н. Първите автомобили с емблемата на Yanhang ще бъдат налични на пазара от лятото на следващата година. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар