неделя, 28 август 2022 г.

WEY Yuanmeng с дизайн вдъхновен от автомобилите през 50-те години

Базиран на Ora Punk Cat, ретро моделът на WEY с дизайн вдъхновен от автомобилите от 50-те години е на път да стане един от най-интригуващите примери за подобен род автомобил който сме виждали в последните години. Ora Punk Cat и Ora Ballet Cat , са интересни сами по себе си, но изглеждат като копие на оригинала, докато WEY Yanmeng, следва собствен стил със голяма хромирана решетка с хоризонтални ламели и множество хромирани елементи разхвърляни по купето. 

За разлика от своите братовчеди моделът на WEY, разчита на хибридна технология с 1.5 литров, турбо бензинов мотор съчетан с електромотор, чиято обща мощност възлиза на 238 к.с. Трансмисията е 9-степенна, автоматична, а автономията на модела в изцяло електрически режим може да достигне до 195 км. В по-късен етап се очаква и по-мощна версия със задвижване на четирите колела, както и изцяло електрическа модификация.

Официални снимки на интериора липсват, но от наличните шпионски снимки, то там очакваме високотехнологична, луксозна обстановка с цифров инструментален панел пред водача, мултимедийна система с тъчскрийн екран и допълнителен дисплей за спътника до водача, който може да гледа филми или да сърфира в интернет пространството. HUD дисплея с добавена реалност също е част от оборудването, както и редица асистенти подпомагащи шофирането. 

Повече подробности ще бъдат добавени съсвсем скоро, както и официални снимки на интериора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар