понеделник, 18 юли 2022 г.

Kaiyi Xuanyue Concept визуализира бъдещият дизайнерски език на марката

 Преди две години Chery представи своята подмарка Cowin, чиито модели са насочени към по-непретенциозните клиенти и са базирани върху остарелите платформи на компанията. Миналата година пък станахме свидетели на първият модел от новият бранд на Cowin с името Kaiyi, който се прицелва към младите клиенти с по-големи изисквания, а първият модел, бе седанът - Kaiyi Xuandu. Въпрос на време е да видим и първият SUV модел с новият бранд, чиято концепция ще бъде представена пред публика в края на седмицата. 

Kaiyi Xuanyue Concept демонстрира бъдещата дизайнерска линия на марката вдъхновен от самолетостроенето, което явно в Китай е добре развито, но ние не знаем за това. Трябва да се признае обаче, че моделът изглежда подобаващо, но при всички случай някои от похватите ще се загубят в бъдещите серийно модели. Впечатление прави новото лого, което със сигурност ще намери място в бъдещите модели на Kaiyi, но противоположно отварящите, безрамкови врати и камерите заместващи страничните огледала ще бъдат запазени за концептуалният модел. 

Производителят не съобщава нищо относно задвижването, но се знае, че марката работи усилено върху PHEV задвижваща система, която би трябвало да бъде внедрена в повечето модели на компанията. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар