сряда, 30 март 2022 г.

Jeep Meridian представен в Индия

Предлаганият в Южна Америка - Jeep Commander , от тази година ще се предлага и в Индия, под името Jeep Meridian. Производството на тази версия ще се осъществява в Пуна, от където ще се експортира към пазарите в Австралия, Южна Корея и Япония, но с познатото име - Commander. Jeep Meridian се отличава с нов дизайн на броните, променена оптика на предните светлини и различен дизайн на джантите. Окачването също е адаптирано към специфичните условия в страната.

Под капака на Jeep Meridian, място ще намира само 2.0 литровия, турбо дизел с мощност 170 к.с., куплиран серийно с 6-степенна, механична трансмисия предаваща движението към предните колела. Срещу доплащане ще се предлага и 9-степенна, автоматична трансмисия, която ще може да се поръча и с торсен съединител на задната ос и задвижване 4х4. 

Интериора на триредовият, 7-местен SUV е без промяна. Пред водача място намира 10.2-инчов, цифров инструментален панел, а мултимедията е налична с 10.1-инчов екран. В по-късен етап ще бъде налична и версия с 6 индивидуални места, която ще е налична и за версията предлагана в Южна Америка. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар