понеделник, 28 юни 2021 г.

Обновеният Maxus G10 ще се предлага в Австралия и Европа с емблемите на LDV

 Въпреки наличието на Maxus G50, китайската марка продължава да предлага представеният през 2014 година модел G10 и дори представя и неговата обновена версия, която ще се предлага и на пазарите в Австралия, Англия и Швейцария с емблемите на LDV. Външно обновената версия е претърпяла леки корекции свързани с нов дизайн на броните и нова радиаторна решетка. Луксозната версия наречена G20, също е претърпяла леки корекции и се сдобива с изцяло нов интериор. 

В интериора наблюдаваме леко променена централна част на таблото с широкоекранен, плаващ дисплей за мултимедийната система ( 7-инча в базовата версия). Както до сега моделът ще се предлага в пътническа и товарна версия, като пътническата предоставя място за 7, 9 или 10 човека в зависимост от версията. серийното оборудване включва неща като: адаптивен круиз контрол, сензор за поддържане лентата на движение, сензор за обекти в сляпата зона на водача, система за предотвратяване на сблъсък, асистент при потегляна на наклон, пълен ел. пакет, камера за заден ход и др. Луксозната версия G20 се предлага с различен интериор к по-голям екран за инфотайнмънт системата и гласов контрол на климатика, навигацията и подвижният панорамен покрив. 

За задвижване Maxus G10, продължава да разчита на 4-цилиндрови, бензин и дизелови, турбо агрегати с мощност 224 и 163 к.с., куплирани серийно с 6-степенна, механична трансмисия предаваща движението към задните колела. Срещу доплащане е налична и 6 или 8-степенна, автоматична скоростна кутия доставяна от ZF. Товарната версия - Cargo, се предлага и с - 1.9 литров, турбо дизел с мощност 140 к.с.



Няма коментари:

Публикуване на коментар