понеделник, 17 май 2021 г.

Първи снимки на обновената Kia K9

 Корейската марка разпространи първите официални изображения на обновената Kia K9, позната още на различни пазари като: К900 и Quoris. Външните промени са видими от пръв поглед. Предната и задната част на флагмана са изцяло нови и правят модела по-консервативен. 


Производителят все още не е разкрил подробности относно механиката, но се предполага, че там няма да има фрапиращи промени. Не е изключено обаче да видим хибридна модификация. Снимки на интериора също липсват, но се надяваме в най-скоро време да научим повече подробности относно обновеният флагмански модел на корейците. 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Споед официалната инфомация обновената Kia K9 ще се предлага с познатите, 6-цилиндрови, бензинови мотори с работен обем от 3.3 и 3.8 литро, куплирани с 8-дтепенна, автоматична трансмисия задвижваща задните или четирите колела. В Кореа, версията с V8-цилиндров мотор отпада от гамата на модела. 


В интериора няма фрапиращи промени, но е налице нова инфотайнмънт система с 14.5-инчов екран, гласов контрол и разпознаване на отпечатък на водача, след което неговите индивидуални настройки се прилагат в разлчните система на автомобила включително аудио и климатичната уредба. Серийно за модела се предлага автономна система за шофиране от 2-ро нива, както и адаптивно окачване с автоматично настройване според пътната настилка чрез система за сканиране на пътното платно.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар