вторник, 20 март 2018 г.

Новото поколение Kia Quoris познат още като K900 и K9 ще бъде представена в Ню-Йорк


Немските производители трябва да са щастливи, че в Европа, корейците не предлагат автомобили като: Genesis G80 и новата Kia K900/K9 или позната още като Quoris. Пред нас са първите изображения на новото поколение Kia K900, което ще бъде представено официално по време на автосалона в Ню-Йорк. Продажбите трябва да започнат през втората половина на тази година, като цените в САЩ, ще варират между 51 000 и 87 000 долара в зависимост от модификацията. 
Новият флагман на марката ще се предлага с 3.3 литров, V6-цилиндров, би-турбо агрегат, атмосферен - 3.8 литров мотор и 5.0 литровия V8. Серийно всички модификации ще бъдат куплирани с 10-степенна, автоматична трансмисия задвижваща задните колела, а срещу доплащане за 3.3 литровият мотор, клиентите ще могат да поръчат и задвижване на четирите колела.
Новото поколение е пораснало във всички посоки, а междуосието е по-дълго от това на  Mercedes S-class. Оборудването също не отстъпва от това на немският флагман. Още от базовата версия, ще се предлагат значително количество глезотии, а качеството на материалите ще е от най-висока класа. За направата на интериора са използвани меки тъкани, дърво, алуминии и разбира се естествена кожа. интериора като цяло е в минималистичен стил, а амбиентното осветлениее на разположение в 64 цвята, които се сменят автоматично от интилигентна система според маниера на шофиране и настроените на водача. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар