вторник, 9 февруари 2021 г.

В Китай започнаха поръчките за Roewe Marvel R с цена от 34 000$

 На предстоящият автосалон в Шанхай, марката ще представи първият електрически кросоувър от новото моделно семейство с обозначението - R, което ще има свое собствено лого и специфична дизайнерска линия. Roewe Marvel R e изграден върху платформата на Roewe Marvel X, но разполага с нова система за задвижване. 


Производителят явно се е отказал от сложната схема за задвижване с три електроомтора и залага на по-проста схема. Базовият модел ще се задвижва от електромотор с мощност 186к.с., позициониран на задният мост и задвижващ съответно задните колела. Налична ще бъде и версия с четири задвижващи колела и електромотор на предния мост с мощност 116к.с. Съвкупната мощност на двата агрегата е съответно 302к.с., достатъчни да ускорят модела до 100км/ч. за 4.8 секунди. И двете версии ще разполагат с батерия с капацитет 69.9кВтч., осигуряваща автономия от 505 или 460км. в зависимост от версията. 


Разлики в интериора не се наблюдават, ако изключим интерфейса на цифровият инструментален панел пред водача и дизайна на седалките. Съобщава се и за подобрена инфотайнмънт система работеща с 5G технология, която продължава да се командва от 19.5.инчови дисплей на централната конзола. Продажбите на Roewe Marvel R в Китай са започнали, като за базовата версия производителят иска 34 00- долара. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар