събота, 19 май 2018 г.

Roewe Marvel X с високи амбиции на китайският пазар

Производствената версия на Roewe Vision E Concept е факт и изглежда все така привлекателно. Китайците не се шегуват и са вложили солидни средства в разработката на този SUV модел с нулеви емисии, построен върху изцяло нова платформа.  С дължина от 4.68 метра и междуосие от 2.8 метра моделът предлага предостатъчно място за 5 човека. 
Според наличната информация, която е оскъдна - Roewe Marvel X, ще се задвижва от три електромотора. Един разположен на предния мост с мощност 116к.с. и два, разположени на задния мост, които задвижват съответно задните колела. Единият е с мощност от 116к.с., а вторият разполага с 71к.с., като помежду си са свързани паралелно, а не всеки за всяко колело. Производителят все още не съобщава, какъв е принципа на действие, но това ще стане ясно в края на лятото, когато се очаква и пазарната премиера на модела. Казва се още, че общата мощност на Marvel X е 303к.с., които ще го ускоряват до 100км/ч от място за 4 секунди. Автономията възлиза на 500км., а необходимото време за зареждане на батерията, чрез кабел е малко повече от 40 минути. Ще се предлага и опция с безжично зареждане, но така времетраенето за пълен цикъл на зареждане ще бъде значително по-дълго. 
Интериорът също е подобаващ. Преобладават предимно скъпи и качествени материали, а хай-тек обстановката се завършва освен с електронния, контролен, 17-инчов панел пред водача и с огромният 19.5-инчов дисплей на централната конзола, чрез който ще се управляват функциите на мултимедията и климатичната уредба на автомобила. Цени все още не се съобщават, но така или иначе поне първите 4 години, този модел ще се предлага само в Китай. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар