четвъртък, 11 февруари 2021 г.

Citroen C3 Aircross с фейслифт

 От юни месец, на пазара ще бъде налична фейслифт версията на Citroen C3 Aircross, който получава изцяло нова предна част с по-груб дизайн подхождащ на офроуд визията, която се опитва да демонстрира. В задната част не се наблюдават разлики спрямо настоящата версия. Освен външните промени марката предлага и нови три цвята за купето, което може да бъде в комбинация от два цвята, като по този начин възможностите за персонализация стават 70. 


В интериора нещата са по-скромни. Видимите разлики са предимно в наличието на новата мултимедийна система с по-голям 9-инчов дисплей и новите по-комфортни седалки, но се съобщава за по-богато оборудване. Обновеният C3 Aircross, вече може да бъде оборудван с цветен хедъп дисплей, Active Safety Brake, Park Assist, система за подпомагане при спускане и подобрената система за сцепление Grip Control с няколко режима на работа, която подобрява значително проходимостта. 


Под капака място ще намират 3-цилиндровият, турбо бензинов мотор с мощност 108 или 128к.с., както и 1.5 и 1.6 литровите дизели с мощност съответно 108 и 120к.с. Трансмисиите са познатите 6-степенни, механични или двудискови, предаващи движението само към предните колела.  


Няма коментари:

Публикуване на коментар