четвъртък, 21 ноември 2019 г.

Mercedes-Maybach GLS 600 ще бъде представен в Китай

Това е нелепо! Ако искате да декларирате, че нямате никакъв стил, а просто ви е необходимо внимание, това е автомобилът за вас. Утре ще се състой премиерата на Mercedes-Maybach GLS 600 и явно не случайно, мястото на събитието ще бъде китайското изложение в Гуанджоу. На всички е ясно, че това е луксозната версия на Mercedes GLS, чиито дизайн и без това не блести с нещо запомнящо се, а направените промени в стила подходящ за Maybach, дори го правят да изглежда още по-гротеско. Новата радиаторна решетка е като добавена от друг автомобил, а хромираната В-колона е в разрез с цялостното оформление на двуцветното оцветяване на автомобила. 
Относно интериора, няма какво да се каже. Всичко е на висота и изпипано, до най-малкия детайл. Моделът ще се предлага във версии с 5 и 4 места, като последните ще разполагат с индивидуални кресла с масажна функция, собствена мултимедийна система, хладилник и възможност за индивидуално регулиране на температурата
До края на утрешния ден ще станат ясни и подробности относно задвижването, които ще бъдат добавени към този пост, както и снимките с висока резолюция.
+++++++++++++++++++++++++++++
Според официалната информация Mercedes-Maybach GLS 600 се задвижва от V8-цилиндров, 4.0 литров, би-турбо мотор с мощност 550к.с. и функция EQ Boost (+22к.с.), куплиран с 9-степенна, автоматична трансмисия. С негова помощ,тежащият 2.75 тона модел се ускорява до 100км/ч от място за 4.9 секунди, като максималната скорост е електронно ограничена на 250км/ч. посоченият среден разход от 11.7л/100км. Двуцветното оцветяване ще се предлага срещу доплащане в осем различни разновидности. В серийното оборудване присъстват неща като: стъклен покрив, тапицерия от кожа Nappa, отопляеми и вентилирани седалки с масажна функция, четиризонов климатик с ароматизираща система и т.н. Производството на модела ще се осъществява в САЩ, а продажбите ще започнат през втората половина на 2020 година, като освен в Китай и Близкия Изток ще бъде наличен и на пазарите в САЩ и Европа.








Няма коментари:

Публикуване на коментар