събота, 12 октомври 2019 г.

Volkswagen Atlas Cross Sport само за Америка

Дойде време за обещаният Volkswagen Atlas Coupe, който всъщност е идентичен с представеният в Китай, по-рано тази година - Volkswagen Teramont X. Стилният и луксозен Volkswagen Atlas Cross Sport, за съжаление ще се предлага само на пазарите в Северна Америка. 
За задвижване Atlas Cross Sport, разчита на бензиновите 2.0 и 3.6 литрови агрегати с мощност съответно от 238 и 276к.с., куплирани с 8-степенна, автоматична трансмисия задвижваща четирите колела. 
Интериора е сходен с този на Volkswagen Atlas, но предлага малко по-спортна обстановка. Серийното оборудване е богато, а срещу доплащане клиентите ще могат да оборудват своите модели с неща като: отопляеми задни седалки, вентилирани предни седалки, панорамен покрив, премиум озвучителна система от Fender и др. Безплатно в рамките на пет години, клиентите пък ще имат възможност, чрез мобилно приложение да стартират и спират двигателя, да заключват и отключват автомобила, да следят показаталите на горивото и пробега, а на борда има достъп до 4G мрежа на WiFi. 
Производтвото на Volkswagen Atlas Cross Sport ще се осъществява в САЩ, а продажбите на континента ще започнат от пролетта на следващата година. Цени все още не са обявени.


Няма коментари:

Публикуване на коментар