петък, 30 август 2019 г.

Honda подновява модела Freed

В средата на жизненият си цикъл един от най-продаваните модели в Япония - Honda Freed, получава козметични промени. Може да се каже, че предната част на седем местният модел е изцяло нова с нов дизайн на предната броня, радиаторната решетка и капака на двигателя. Променената оптика на фаровете също отличават веднага обновеният модел, а цветовата гама е увеличена. Новост за модела е и версията Crosstar, която обаче не е с увеличен клиренс, а предлага по-стилна визия с допълнителни аеродинамични елементи и релси на тавана. Новост в моделната гама е модификацията Modulo X, която ще се предлага с различен дизайн на продната част и по-богато обзавеждане.
От механична гледна точка промени няма. Под капака място продължава да намира бензиновия, 1.5 литров мотор с мощност 131к.с. и директно впръскване на горивото, куплиран с CVT трансмисия, задвижваща предните или четирите колела. Хибридното версия оборудвана със същият агрегат, но съчетан с електромотор и комбинирана мощност от 137к.с., остава в гамата на модела. Очакваният 1.0 литров, турбо мотор, така и не намери своят път към този модел. 
Интериора е без промени, но с по-богато оборудване, като серийно вече ще се предлага системата за предотвратяване на сблъсък съчетана с адаптивен автопилот, система за поддържане движението в пътната лента и сензор за обекти в сляпата точка на водача. Климатичната инсталация с автоматичен контрол също се предлага серийно за модела, но за мултимедията производителят е решил, че трябва да се доплаща.



Няма коментари:

Публикуване на коментар