сряда, 17 юли 2019 г.

Mercedes представи и новото AMG CLA45 Shooting Brake

След представянето на Mercedes AMG A45 и AMG CLA45, сега идва ред да видим и AMG версията на CLA Shooting Brake. Разбира се, под капака на Mercedes AMG CLA45 Shooting Brake, изненади няма. Под капака място намира - 2.0 литровия, турбо мотор с мощност 387 или 421к.с. за версията S, куплиран с двудискова, 8-степенна трансмисия предаваща движението към четирите колела. Според информацията ускорението на спортното комби от 0 до 100км/ч, става за 4.1 секунди, като максималната скорост е ограничена на 250км/ч. Купувачите ще имат възможност да поръчат пакета AMG Driver's, при който скоростта скача до 270км/ч. 
За да бъде устойчива на тази мощност, инженерите са модифицирали конструкцията на купето, като са добавени няколко алуминиеви плочи и релси. Това както виждаме не се отразило на динамичните характеристики, а електромеханичната кормилна система с различни настройки  и спортното окачване, осигуряват перфектен контрол и при екстремно шофиране.  
Интериорът предлага спортни седалки изработени от микрофибър и изкуствена кожа, пиано лак елементи и задължителната MBUX с възможност на няколко изгледа на инструменталния панел. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар