сряда, 17 юли 2019 г.

Infiniti / Nissan Skyline с фейслифт нов агрегат и второ поколение ProPilot

В Япония, бе представена обновената версия на Infiniti / Nissan Skyline в която дебютира новата версия на полуавтономната система за шофиране - ProPilot, при която водачът вече не е длъжен да държи ръцете си на волана. За да бъде системата функционална обаче, водачът е длъжен да гледа напред, което се следи от специална камера на предния панел. 
Друга новост е пенсионирането на 2.0 литровия, турбо мотор от Mercedes. На негово място идва новия 3.0 литров, V6-цилиндров, би-турбо мотор, който ще се предлага във версии на мощност от 304 и  405к.с., куплиран с 7-степенна, автоматична трансмисия задвижваща задните колела. Хибридна версия също ще присъства, която разполага с 3.5 литров, атмосферен двигател с мощност 306к.с., куплиран с електромотор с мощност 68к.с., като за нея ще се предлага и система за задвижване на четирите колела. 
Промените в интериора са незначителни и включват нова мултимедийна система и нов дизайн на волана. Продажбите на обновеният Skyline ще започнат от тази есен, като цените ще стартират от 40 300 долара. Новата версия на полуавтономната система ще бъде налична и за Infiniti Q50

Няма коментари:

Публикуване на коментар